Birrafranca 2015 fira de la cervesa artesana catalana de Vilafranca

Birrafranca 2015 fira de la cervesa artesana catalana de Vilafranca

Cargando mapa....

Fecha/Hora
Date(s) - 08/08/2015
12:00 am

Ubicación
Birrafranca 2015

Categorías No Categorías


birrafranca1

Birrafranca 2015 fira de la cervesa artesana catalana de Vilafranca

Copio el comentario de Barret Cerveses en su facebook como llamamiento a acudir a la feria

«Amics i amigues. Cervesers o no. Persones grasses i primes; gent alta i gent baixeta. Amb més possibilitats o pelats com rates (o com jo mateix).

Sabeu què ens uneix?

Bé, segur que són moltes coses. De segur que més que les que ens separen; però hi ha una cosa que aquests dies ens manté més units que mai.

Tot patim els efectes d’aquesta onada de calor que-te-cagas!

Doncs bé, deixem-nos d’hòsties.

Dissabte vinent, dia 8 d’agost, a la plaça Mila i Fontanals de Vilafranca del Penedès, popularment coneguda com la plaça dels porcs hi serem una burrada de cerveseres, amb les aixetes ben esmolades per oferir-vos un secret miraculós contra la set.

LA MILLOR I MÉS REFRESCANT CERVESA ARTESANA

I això és tot?

Doncs no, actuacions, exposició de bestiar (no, els cervesers no, altres besties) àpats, taller de destil·lació, concerts, moneda social, castells, teatre i moltes més activitats per passar una jornada entretinguda, alegre i joiosa.

Voleu saber més?

Veniu a veure-ho.

Festaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!»

———————————————

Amigos y amigas. Cerveceros o no. Gente gruesa y finos; gente alta y baja. Con más posibilidades o peladas como las ratas (o como yo mismo).

¿Sabes lo que nos une?

Bueno, seguro que son un montón de cosas. Seguro más que separarnos; pero hay una cosa que nos mantiene más que nunca estos días.

Todos sufren los efectos de esta ola de calor te cagas!

Pues bien, dejémonos de ostias.

Próximo sábado 8 de agosto, en la plaza Mila i Fontanals de Vilafranca del Penedès, conocido popularmente como la Plaza de los cerdos  estaremos un montón de Cervecerías con los grifos afilados grifos para ofreceros un secreto milagroso contra la sed.

La mejor y más refrescante cerveza artesana.

y eso es todo?

Pues no, actuaciones, exposiciones de ganado (no, los cerveceros no, otras bestias) Taller de destilación, comidas, conciertos, moneda social, castillos y muchas más actividades para pasar un día entretenido, alegre y feliz.

¿Quieres saber más?

Ven a verlo. Fiestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

——————————–

Cervecerías: Barret, Art Cervesers, Ausesken, Birres Ribes, Bripau, Cerverus, Cerealia, Espina de Ferroi, Hope, Mesquina, Minairons, Reptilian, Rustica Bufona

https://www.facebook.com/FiraDeLaCervesaArtesanaCatalanaDeVilafranca

Birrapedia – Cervezas catalanas